COVID-19 updates

COVID-19 updates

COVID-19 updates

Melding omtrent Corona-virus – Update 25 november 2020

Beste relatie,
Onze update inzake COVID-19 van 27 juli j.l. is nog onveranderd aan de orde.
Mocht u vragen hebben of advies willen hieromtrent, dan kunt u contact opnemen met info@camace.nl.

Vriendelijke groet,
Rob Bakkenes en Maria van den Brink, Camace BV

Melding omtrent Corona-virus – Update 27 juli 2020

Beste relatie,

Omdat wij geen enkele rol in de verspreiding van het Corona virus willen spelen voeren wij sinds 16-03-2020 uitsluitend nog telefonische- en video consulten / afspraken uit. Onze medewerkers werken veelal vanuit huis. Onze dienstverlening hebben wij, zij het in een iets andere vorm, gewoon weten te continueren.

Inmiddels is onze kantooromgeving aangepast naar de nieuwe standaard, zodat er straks op een veilige manier weer gewerkt kan worden. Het is nu nog niet bekend wanneer wij weer consulten zullen uitvoeren op ons kantoor, wij volgen hierin de richtlijnen die het kabinet en het RIVM afgeven. Wanneer deze leiden tot aanpassingen, zullen wij u hierover informeren.

Vriendelijke groet,

Rob Bakkenes en Maria van den Brink, Camace BV

Melding omtrent Corona-virus – Update 18 mei 2020

Beste relatie,

Omdat wij geen enkele rol in de verspreiding van het Corona virus willen spelen voeren wij sinds 16-03-2020 uitsluitend nog telefonische- en video consulten / afspraken uit.

Onze medewerkers werken veelal vanuit huis. Onze dienstverlening hebben wij, zij het in een iets andere vorm, gewoon weten te continueren. Inmiddels zijn wij druk doende om onze kantooromgeving aan te passen naar de nieuwe standaard, zodat er straks op een veilige manier weer gewerkt kan worden. Wanneer dit zal zijn is nu nog niet bekend. Wij volgen hierin de richtlijnen die het kabinet en het RIVM afgeven. Wanneer deze leiden tot aanpassingen, zullen wij u hierover informeren.

Vriendelijke groet,

Rob Bakkenes en Maria van den Brink, Camace BV