Arbodienstverlening

Samen op koers naar een vitale organisatie

Camace is dé arbodienstverlener op het gebied van verzuimbegeleiding, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Onderscheidend in de kwaliteit van onze professionals, bereikbaarheid en klantgerichtheid. Middels onze maatwerk aanpak helpen wij u graag de juiste richting te bepalen voor het realiseren van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Dit realiseren we jaarlijks

0
Klanttevredenheid
0 %
Klantbehoud
20 - 0 %
Structureel lager verzuimpercentage dan de benchmark voor onze ICT klanten

Onze arbozorg

Verzuimbegeleiding

Camace ondersteunt bij het opzetten en uitvoeren van een goed verzuimbeleid. Onze opdrachtgevers kunnen hierbij een beroep doen op onze ervaren artsen en gecertificeerde casemanagers. Dit zowel voor de procesvoering als ook voor de inhoudelijke begeleiding van de medewerkers, aansturing van leidinggevenden en/of ondersteuning van HR. Daarnaast staat onze providerboog voor interventies tot uw beschikking of helpen wij u bij het opzetten van een eigen providerboog.

Kerndeskundigen

Camace heeft alle expertise op het gebied van bedrijfsgeneeskunde, veiligheidskunde, arbeidshygiëne en arbeids- en organisatiedeskundigheid in huis. Deze expertise kan ingezet worden bij bijvoorbeeld de uitvoering van de RI&E, de inzet van een PAGO of PMO en aanstellingskeuringen. Maar denk ook aan het verzorgen van trainingen voor leidinggevenden of informatiesessies voor uw medewerkers. Onze professionals helpen u graag bij het verbeteren van de gezondheid, veiligheid, welzijn en duurzaamheid binnen uw organisatie.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Camace hecht veel belang aan het realiseren van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers hierin middels bijvoorbeeld PMO, PAGO, arbeidsomstandigheden spreekuur, workshops, aandacht voor ergonomie, beleid op PSA, etc. Graag kijken we samen met u naar mogelijkheden en oplossingen welke het beste passen bij uw organisatie en streven we naar een gezonde organisatie met vitale medewerkers.

Onze opdrachtgevers

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op door een bericht te sturen of te bellen.